ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαδικτυακό… ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – Τα ΑΚΟΥΣΕ μετά το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια! «Κάνει τα πάντα να το χάσουμε»

Διαδικτυακό… ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – Τα ΑΚΟΥΣΕ μετά το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια! «Κάνει τα πάντα να το χάσουμε»

Η ισοπαλία με την Ομόνοια έφερε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στα social media.

Κύριος αποδέκτης των αρνητικών σχολίων ο Ιταλός προπονητής της ομάδας, Πάoλο Τραμετσάνι. Είναι γεγονός πως όπως εξελίχθηκε και το αποτέλεσμα του άλλου ντέρμπι της αγωνιστικής με την ήττα του Απόλλωνα από την ΑΕΚ, το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια απέκτησε ακόμη περισσότερη σημασία όμως η ισοπαλία κόντρα στην αιώνια αντίπαλο δεν… έκατσε καλά στο στομάχι των ΑΠΟΕΛιστών.

Οι περισσότεροι με τα σχόλια τους κάτω από τις αναρτήσεις των γαλαζοκιτρίνων στα social χρεώνουν στον Ιταλό την εμμονή με το 3-5-2 και κολλήματα με συγκεκριμένους παίκτες (τη μη χρησιμοποίηση Εφραίμ και Μπάλογκ και την εμπιστοσύνη σε άλλους). Παράλληλα όμως αρκετά αρνητικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας του ανανέωσε πρόσφατα ενώ όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν θα έπρεπε να τον διώξει.

Βέβαια στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε πολύ καλά πως η αποτυχία από την επιτυχία και η αποθέωση από την απαξίωση απέχει λίγα μόλις… εκατοστά. Ναι σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί 4 βαθμούς μπροστά από τον Απόλλωνα όμως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου…

Δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων του ΑΠΟΕΛ:

‘Πάρε μια φορά την ευθύνη’

‘O pio epikindynos proponitis stin istoria tou apoel’

‘Tramezanni δεν είσαι καλός φίλε. Έχει να νίκησεις στο γσπ απ’τον Γενάρη!’

‘Αντι να τον διωξει του ανανεωσε’

‘Tramezani go home’

‘Ela mporeis kame ta panta na to xasoume mporeis dn theleis prospathia’

‘Ena megalo mpravo ston (proponiti )tou apoel!!’

‘Kani oti mpori na xasoume to protathlima!!!’

Εδώ οι αναρτήσεις κάτω από τις οποίες έγινε χαμός:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top