ΤΟΥΡΚΙΑ: Μετράει πληγές ο Ερντογάν- Έχασε Άγκυρα και Σμύρνη

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μετράει πληγές ο Ερντογάν- Έχασε Άγκυρα και Σμύρνη

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του κόμματος του Ερντογάν στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής (31/3).

Μπορεί το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) νσ συγκέντρωσε ποσοστό 51,8% σε όλη τη χώρα - χάνοντας μόλις 0,2% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές - ωστόσο «έχασε» την Άγκυρα (για πρώτη φορά από το 1994) και τη Σμύρνη ενώ στην Κωνσταντινούπολη είναι σε εξέλιξη ένα εκλογικό θρίλερ ανάμεσα στους υποψηφίους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

Τα πιο πάνω ήταν βάσει 98,79% που ήταν κατατετρημένο των ψήφων σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, η διαφορά ανάμεσα στον Εκρέμ Ιμάμογλου (CHP) και τον Μπιναλί Γιλιντιρίμ (ΑΚΡ) είναι μόλις στο 0,05%.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE