Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οδηγούσε την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι της Τρίτης (2/4), στην περιοχή του Προεδρικού.  " /> Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οδηγούσε την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι της Τρίτης (2/4), στην περιοχή του Προεδρικού.  "/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Στην εντατική ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης μετά το τροχαίο

02.04.2019
15:29
Κοινωνία

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οδηγούσε την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι της Τρίτης (2/4), στην περιοχή του Προεδρικού.  

Της Γεωργίας Παππούτα  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο αστυνομικός που ανήκει στην ομάδα ΚΕΜ της Άμεσης Δράσης, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, ρήξη σπλήνας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.  

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Αστυνομικός ο μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε – Σύγκρουση με όχημα

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο αστυνομικός συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, πέφτοντας αιμόφυρτος στο έδαφος.  

Στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοι του αστυνομικού και μέλη της ομάδας ‘Ζ’, τα οποία συνόδευσαν το ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.  

Οι εξετάσεις για εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο συνεχίζονται.