ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΥΣΤΗΡΗ παρατήρηση των «πορτοκαλί» στους ΑΠΟΕΛίστες που πάνε γήπεδο!

Η ΑΥΣΤΗΡΗ παρατήρηση των «πορτοκαλί» στους ΑΠΟΕΛίστες που πάνε γήπεδο!

Στο τελευταίο απόσπασμα της ανακοίνωσης του οι πορτοκαλί τα έβαλαν και με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που γιουχάρει τους παίκτες και τους προπονητές, τονίζοντας ότι όλοι θα κριθούν στο τέλος και όχι εκ των προτέρων.

Αναλυτικά το κομμάτι της ανακοίνωσης:

«Υ.Γ. Μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε τα προβλήματα της ομάδας, γνωρίζουμε ότι θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το πρωτάθλημα από τώρα και με αποκλειστικά δική μας ευθύνη δεν το έχουμε κάνει, απαιτούσαμε την 14η συνεχόμενη νίκη απέναντι στους αιώνιους …… και δεν μας την έφεραν.

ΑΛΛΑ, από τη στιγμή που είμαστε μέσα στους στόχους μας, από τη στιγμή που παλεύουμε για να φέρουμε το έβδομο συνεχόμενο, από τη στιγμή που παίζεται ακόμα ο αγώνας, όσοι γιουχάρουν τους αθλητές του ΑΠΟΕΛ όταν αυτοί προσπαθούν να κερδίσουν τον αγώνα είναι επιεικώς …….

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της οργανωμένης κερκίδας, αυτοί οι λίγοι, που ακούγονται λόγω της ησυχίας στο γήπεδο, αντί να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, την αποδοκιμάζουν και ακούγονται τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην τηλεόραση.

Είμαστε 6 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από το έβδομο συνεχόμενο, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει παίχτες και προπονητή την ώρα που η ομάδα αγωνίζεται, αλλιώς μπορεί να μας βρουν και απέναντι τους από τη στιγμή που κάνουν ζημιά στην ομάδα.

Στο τέλος θα κριθούν όλοι, προπονητές, παίχτες και διοίκηση, αλλά την ώρα του αγώνα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σέβονται όλοι την ομάδα και να μην κάνουν την προσπάθεια της ακόμα δυσκολότερη.

Καλούμε τους αθλητές μας και τον προπονητή να κλείσουν τα αυτιά τους, να γνωρίζουν πως οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ βρίσκονται πίσω τους και τους στηρίζουν και να δώσουν τα πάντα για να μας φέρουν το πρωτάθλημα. Να συνειδητοποιήσουν οι πάντες πως η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μόνο στήριξη, για να βρεθούμε ξανά στον εξώστη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top