ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε ταλεντάκια από Κύπρο ζουν το όνειρο και πάνε Πειραιά

Πέντε ταλεντάκια από Κύπρο ζουν το όνειρο και πάνε Πειραιά

Από τις 4 μέχρι τις 7 Απριλίου πέντε επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο θα περάσουν τις πύλες του Ρέντη

Από σήμερα Πέμπτη, 4 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή, 7 Απριλίου, πέντε ποδοσφαιριστές των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις επίλεκτες ομάδες των ακαδημιών των ερυθρολεύκων στου Ρέντη. Οι επίδοξοι αστέρες θα ταξιδεύουν στην Αθήνα με σκοπό να προπονηθούν και να αγωνιστούν με άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Εκεί θα διεκδικήσουν το εισιτήριο τους που θα είναι μια μόνιμη θέση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ακαδημιών των Πειραιωτών.

Πρόκειται για τρία παιδιά ηλικίας 13 χρόνων και άλλα δύο 11 χρόνων, τα οποία έχουν επιλεγεί από το πρώτο τουρνουά των Σχολών που διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λεμεσό. Τους νεαρούς είχαν ξεχωρίσει ο διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Π. κ. Βασίλης Νάνος και ο Τπεύθυνος Scouting Pedro Caravela, οι οποίοι είχαν δώσει το παρών τους στο τουρνουά.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις Σχολές Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λεμεσού, θα συμμετέχουν σε προπονήσεις και παιχνίδια με τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς με σκοπό την αξιολόγηση και συνεχή παρακολούθηση τους. Το επίπεδο και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα αφού ο πήχης έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Στόχος ανάδειξη και καθιέρωση
«Γίνεται εξαιρετική δουλειά στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο και επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας θα είναι να δούμε ένα από τα παιδιά να επιλεγεί να συνεχίσει στο Ρέντη και – γιατί όχι – να παίξει μια μέρα στην ανδρική ομάδα. Αυτό θα είναι η επιβράβευση των κόπων μας και η απόδειξη ότι στην Κύπρο υπάρχουν σπουδαία ταλέντα που αν δουλευτούν σωστά μπορούν να αγωνιστούν στο ψηλότερο επίπεδο», λέει κ. Μάριος Κουδελλής, Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.

Συνοδοί των παιδιών στην Αθήνα θα είναι οι κύριοι Μάριος Αναστασίου και Μάριος Κουδελλής, εκπρόσωποι του σωματείου SoccerWorldCyprus, το οποίο έχει υπό την ευθύνη του το Δίκτυο των Σχολών στην Κύπρο.

Περισσότερα στο www.facebook.com/OlympiacosAcademy.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top