ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άμεση αντίδραση οργανωμένων μεγάλης ομάδας και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στον γενικό διευθυντή για τις δηλώσεις του για την ΚΑΡΤΑ

Άμεση αντίδραση οργανωμένων μεγάλης ομάδας και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στον γενικό διευθυντή για τις δηλώσεις του για την ΚΑΡΤΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ όπου αναφέρεται στις απογευματινές δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ΓΣΠ, Φοίβου Κωνσταντινίδη.

Διαβάστε: 

Τοποθετήσεις για ΓΣΠ και Κάρτα Φιλάθλου: «Απαντήσαμε σε μια επιστολή της Ομόνοιας – Το φακέλωμα είναι ένα…»

Αναλυτικά:

«Διαβάσαμε τις κατευθυνόμενες δηλώσεις του προέδρου του ΓΣΠ Φοίβου Κωνσταντινίδη. Όπου χαρακτήρισε γελοία τα επιχειρήματα των οργανωμένων. Καταρχήν να πούμε ότι δεν είσαι σε θέση εσύ να λες του κόσμου που θα δώσει τα στοιχεία του και πότε. Είναι δικαίωμα του κατοχυρωμένο από την Ευρώπη, που πολλές φορές φέρνετε ως παράδειγμα για την μπανανία που ζούμε, να δίνει τα στοιχεία του εκεί που θέλει. Εμείς θα απαντήσουμε μέσω της δήλωσης πρώην μέλους του ΚΟΑ, ο οποίος συμμετείχε στην ανοικτή επίσημη συνάντηση οργανωμένων οπαδών, απλού κόσμου και 2 βουλευτών της επιτροπής νομικών της βουλής, η οποία έγινε στην Λεμεσό στις 30/1/19.

Συγκεκριμένα αναλύονταν διάφορα παραδείγματα σχετικά με τον φασιστικό νόμο και ένα από αυτά ήταν η περίπτωση οπαδού συγκεκριμένης ομάδας ο οποίος ανέβηκε στη φυσούνα του ΓΣΠ χωρίς να προκαλέσει καμία βία. Σύμφωνα με τον τρομονόμο αυτός ο οπαδός έπρεπε να εντοπιστεί μέσω του μητρώου της κάρτας, να του απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα και να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή ακόμα και φυλάκιση ή και τις δύο ποινές μαζί, επειδή ύψωσε το τόνο της φωνής του και μετακινήθηκε από τη θέση του σε άλλο τμήμα κερκίδας. Με παρέμβαση του Φοίβου Κωνσταντινίδη και ατόμων της ασφάλειας του ΓΣΠ ο οπαδός δεν συνελήφθηκε δηλώνοντας ότι πρόκειται για ένα φιλήσυχο άνθρωπο που απλά εκράγηκε στιγμιαία και πολύ σωστά ενέργησαν κατά τη γνώμη μας γιατί δεν γίνεται να καταστρέφεται η ζωή κόσμου χωρίς λόγο. Όμως βάση αυτού του τρομονόμου και της κάρτας οι υπεύθυνοι του ΓΣΠ έπρεπε να τιμωρηθούν για συγκάλυψη. Αυτό λοιπόν Φοίβο Κωνσταντινίδη είναι ένα παράδειγμα του φασιστικού ανεφάρμοστου νόμου και της κάρτας οπαδού που ανά πάσα στιγμή διαλύει κόσμο.

Αυτά αναφέρθηκαν όχι από εμάς, αλλά από αρμόδιους μπροστά στους βουλευτές στη συγκεκριμένη συνάντηση η οποία υπάρχει σε βίντεο δημόσια στο διαδίκτυο.

Μιλάτε για 78000 κάρτες τη στιγμή που ο στόχος ήταν οι 120 000. Από αυτούς τους 78000 έχουν βγάλει με το ζόρι παίκτες, υπεύθυνοι ομάδων, παιδιά των ακαδημιών όλων των αθλημάτων, οι συγγενείς τους, ξένοι και άτομα που έμπαιναν στα γήπεδα χωρίς να διεξάγεται αγώνας απλά για συντήρηση εγκαταστάσεων, ώστε να δείχνουν κάποιοι προς τα έξω παραπλανητικά νούμερα. Του χρόνου και μεταγενέστερα αυτά τα νούμερα θα είναι ποιο χαμηλά γιατί ο κόσμος απομακρύνεται επικίνδυνα από τα γήπεδα και τον αθλητισμό. Όπως επίσης θα πέσουν και τα ψηλά συμβόλαια από τα τηλεοπτικά με αυτή την κατάσταση, για αυτό μην βλέπετε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον.

Επιπρόσθετα, επί της ευκαιρίας θέλουμε να αναφερθούμε και σε άλλα θέματα που αναφέρθηκαν τότε στη συνάντηση. Σε δήλωση του τότε βουλευτής είπε ότι μετά από κοινοβουλευτικό έλεγχο υπάρχει αδυναμία για τα συστήματα ταυτοποίησης προσώπων της κάρτας, όπως και η ανακάλυψη μέσω των μελετών των Άγγλων ότι το σύστημα 60% ταυτοποίει λάθος το πρόσωπο.

Κύριοι σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε, η μείωση σε μια χρονιά μόνο λόγω της κάρτας είναι ραγδαία. Το αποδεικνύει και η μελέτη που τόσο καλά κρύβουν κάποιοι στον ΚΟΑ.

Όσο για τις κολοτούμπες των κομμάτων που ψήφισαν τον νόμο και τώρα βλέπουν το ρεζίλεμα κατάματα, να τους πούμε ότι δεν μας αρκούν τα λόγια σας. Θέλουμε άμεσα πράξεις και η μόνη πράξη που επιτάσσουν οι περιστάσεις είναι η κατάργηση της κάρτας.

ΥΓ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΑΣΤΑΝ. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΑΝΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top