ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους στα ίσα και κατάματα» – Το… ΞΕΚΟΨΕ για Κωστή!

Λάζος: «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους στα ίσα και κατάματα» – Το… ΞΕΚΟΨΕ για Κωστή!

Δηλώσεις στην PrimeTel έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήθελα να προστατέψει την ομάδα και ξεκίνησαν κάποια παρατράγουδα. Αυτό εννοούσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα προσφυγικό σωματείο με τον τέταρτο πιο χαμηλό προϋπολογισμό στην κατηγορία.

Θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, αλλά δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ. Αυτούς του ποδοσφαιριστές έχουμε και αυτούς χρησιμοποιούμε. Παίζουμε για τη φανέλα, την ιστορία και την αξιοπρέπεια μας.

Αυτό που ήθελε να πει ο προπονητής μας, είναι ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να αποδείξουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται για τη Νέα Σαλαμίνα.

Νομίζω ότι η ομάδα έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται για την ιστορία της και αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους στα ίσα και κατάματα.

Σήμερα θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για να φύγουμε με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα.

Αν μας έλεγε κανείς πριν από τον αγώνα, αν θα ήμασταν ευχαριστημένοι με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, θα λέγαμε ναι. Όμως, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πετάξαμε κραυγαλέες ευκαιρίες για να κερδίσουμε.

Θα μπορούσαμε να βλέπαμε και λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία, αν είχαμε λίγα περισσότερα χρήματα. Αυτό είναι μία πραγματικότητα. Αν είχαμε ακόμα 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να έκαναν τη διαφορά, όντως η φετινή Νέα Σαλαμίνα θα πήγαινε πιο ψηλά.

Είμαστε ευχαριστημένοι όμως απ΄ όλα τα παιδιά, που έβγαλαν ένα μαραθώνιο παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Έχουμε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Έπαιξαν σήμερα και νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Λύτρας και ο Κωστή και είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε».

Για το κεφάλαιο του προγραμματισμού και για το αν ήρθε κάποια πρόταση για τον Κωστή είπε:

«Ο Ιωάννης Κωστή, δεν είναι καταρχάς παίκτης για πώληση. Είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της Νέας Σαλαμίνας και αν έρθει μία μεγάλη πρόταση με βάση την ηλικία που βρίσκεται, τότε θα το συζητήσουμε.

Πάντως δεν είναι η ηλικία ακόμη του Κωστή για να πάρει μεταγραφή. Δεν έχουμε καμία πρόταση για ποδοσφαιριστή μας. Έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με το υφιστάμενο ρόστερ.

Έχουμε ήδη κάνει τις προτάσεις μας στους Τιάγκο και Βεσελόφσκι. Στον Βεσελόφσκι μάλιστα κάναμε αναθεωρημένη πρόταση και περιμένουμε. Υπάρχει πάντως, άπλετος χρόνος μπροστά μας. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα δώσουν τις απαντήσεις τους. Αν είναι αρνητικές, τότε θα κινηθούμε για την αντικατάσταση τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top