ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άκουσε πολλά, «έφαγε» πάγκο όμως στα δύσκολα και πάλι… ΗΓΕΤΗΣ!

Άκουσε πολλά, «έφαγε» πάγκο όμως στα δύσκολα και πάλι… ΗΓΕΤΗΣ!

Ο Μοράις ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη του Τσιρείου κόντρα στην ΑΕΛ με 3-0 και έδειξε πως είναι ο ηγέτης της ομάδας!

Αυτό που έκανε ήταν να βγει μπροστά στην κατάλληλη στιμγή, να υπερασπιστεί τον ΑΠΟΕΛ, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τους γαλαζοκιτρίνους, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων όμως με τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού επανήλθε η ηρεμία.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, μετά τον τραυματισμό του Γκέντσογλου, πήρε ξανά θέση στην ενδεκάδα και είχε εξαιρετική παρουσία στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Με Ομόνοια για το πρωτάθλημα, με την ΕΝΠ για το κύπελλο και με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα ξανά. Άκουσε και πολλά όμως στα δύσκολα δήλωσε «παρών» για να δώσει απαντήσεις!

Αλλά στο τελευταίο παιχνίδι πραγματικά ήταν συγκλονιστικός. Πέτυχε γκολ, έδωσε ασίστ και ήταν… παντού στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν η ομάδα του τον χρειάζεται, αυτός σαν πιστός στρατιώτης θα είναι εκεί και θα δώσει τα πάντα! Με τις τελευταίες του εμφανίσεις ο Νούνο βάζει… δύσκολα στον Τραμετσάνι για το αν θα τον αφήνει στον πάγκο πλέον.

Ο Μοράις είναι ένας παίκτης – σημαία για τον ΑΠΟΕΛ και τις δύσκολες στιγμές σηκώνει την ομάδα στους ώμους του και την οδηγεί για το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα ειδικά με τις τελευταίες απώλειες βαθμών του Απόλλωνα και με τη διαφορά στο +4!

Θ.Δ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top