ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινούμενη βόμβα στην Ορόκλινη – Συνελήφθη 27χρονος με 10 αδικήματα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινούμενη βόμβα στην Ορόκλινη – Συνελήφθη 27χρονος με 10 αδικήματα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

15:22 - Κινούμενη βόμβα στη Λάρνακα! Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το όχημα που παρουσιάζουμε στο παρόν δημοσίευμα και οδηγείτο το μεσημέρι της Πέμπτης (11/04) από 27χρονο σε κύριο δρόμο της Ορόκλινης.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος έθεσε σε κίνδυνο συμπολίτες του, καθώς το επικίνδυνο φορτίο του -δηλωμένου ως ακινητοποιημένο- διπλοκάμπινου που οδηγούσε θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αναμενόταν να κατηγορηθεί για 10 αδικήματα, με πιο σοβαρό την παράλειψή του να συμμορφωθεί σε σήμα αστυνομικού για να σταματήσει.

Το αγροτικό όχημα που όπως σημειώσαμε πιο πάνω ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, δεν είχε πιστοποιητικό ασφαλείας, ούτε άδεια κυκλοφορίας, ενώ ο οδηγός είχε μόνο μαθητική άδεια οδήγησης…

Ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας, Χαρης Χατζηγιασεμή, σε τοποθετήσεις του στο ThemaOnline για το συμβάν μας ανέφερε ότι 'παρά τα επίσημα στατιστικά που φανερώνουν έλλειψη κατάλληλης οδηγικής παιδείας, αλλά και τις συνεχείς προσπάθειες της Αστυνομίας για αντιμετώπιση των αρνητικών φαινομένων στους δρόμους μας, κάποιοι οδηγοί παραμένουν ασυνείδητοι'.

Φ.Μ.

Η φωτογραφία είναι απόλυτα ενδεικτική:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top