ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν… «αδιαφορεί» και έχει και ένα κίνητρο – Πιθανή ενδεκάδα

Δεν… «αδιαφορεί» και έχει και ένα κίνητρο – Πιθανή ενδεκάδα

Ως μία νέα ευκαιρία για νίκη στο ΓΣΠ βλέπουν στην Ομόνοια το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.  Αν και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με βάση το ποιον αντίπαλο έχει μπροστά της η Ομόνοια, εντούτοις, οι «τριφυλλοφόροι» με δεδομένο την εμφάνιση που είχαν στο προηγούμενο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ όπου έχασαν με 0-2, θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή παρουσία, αλλά αυτή να έχει ως επιβράβευση βαθμολογικό κέρδος, δη τρίποντο.

Αν και ο Απόλλωνας έχει μείνει πίσω από την κορυφή μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, η Ομόνοια θέλει να… πατήσει σε αυτό το στοιχείο και να το εκμεταλλευτεί, σημειώνοντας μία νίκη που μετά και τη χθεσινή ήττα της Νέας Σαλαμίνας, εάν πάρει το τρίποντο η ομάδα της Λευκωσίας, τότε θα βρεθεί μόνη στην 5η θέση του Α΄ ομίλου.

Ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό ντέρμπι στους Χριστοφή, Τζιωνή, Λόρα, Κατελάρη, Πρέτσε και Φώτη.

Πιθανή ενδεκάδα για την Ομόνοια με σύστημα 4-2-3-1 είναι Παναγή ή Μεχίας κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τετράδα Μότα, Βύντρα, Κούσουλος, Μανρίκε, οι Σοάρες και Γκόμεθ ως ανασταλτικά χαφ, με Κολοβό ως επιτελικό μέσο, Μαυρία και Μόντες στα «φτερά» και ένας εκ των Ραμίρες ή Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top