LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά σχεδόν 3 εκατ. αποζημίωση για το τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά σχεδόν 3 εκατ. αποζημίωση για το τροχαίο

Τους πάντες είχε συγκλονίσει 1.5 σχεδόν χρόνο πριν τροχαίο ατύχημα, που καθήλωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη σε αναπηρικό καροτσάκι και λίγο έλειψε να του στερήσει την ίδια του την ζωή.

Ένα χρόνο και τέσσερις μήνες μετά το δυσάρεστο συμβάν, η εφημερίδα Real News, δημοσιεύει την αγωγή που θα καταθέσει ο επιτυχημένος παρουσιαστής εναντίον αυτών που θεωρεί υπεύθυνους για το ατύχημα και την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου. Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό» είναι μερικά από όσα αναφέρονται στην αγωγή.

Η οικογένεια ζητά τη χρηματική αποζημίωση των 2.796.000 ευρώ για τον και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι αυτό να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top