ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θήκη στρατιωτικού πιστολιού στην κατοχή του- Στο κελί νεαροί για εκατοντάδες κροτίδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θήκη στρατιωτικού πιστολιού στην κατοχή του- Στο κελί νεαροί για εκατοντάδες κροτίδες

Εκατοντάδες κροτίδες, πυρσούς, φυσίγγια αλλά και θήκη στρατιωτικού πιστολιού, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, στη κατοχή 18χρονου και 16χρονου, σε δύο διαφορετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (14/4), με τους νεαρούς να τίθενται υπό 3ήμερη κράτηση.

Στην πρώτη υπόθεση, αυτή που αφορά τον 18χρονο, μετά από λήψη και αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στην οικία του.

Κατά την έρευνα, όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, την Δευτέρα 15/4 κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης , εντοπίστηκαν 175 κροτίδες, 3 πυρσοί, 28 φυσίγγια και μια θήκη πιστολιού.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, πρόκειται για θήκη στρατιωτικού πιστολιού, την οποία ο 18χρονος Ελληνοκύπριος ισχυρίζεται ότι την βρήκε τυχαία στο έδαφος σε ανοικτό χώρο.

Όσον αφορά τον ανήλικο, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, κατόπιν έκδοσης διατάγματος έρευνα, στην κατοχή του εντοπίστηκαν 482 κροτίδες, τις οποίες φαίνεται να είχε σκοπό να τις προμηθεύσει σε άλλα πρόσωπα.

Εναντίων και των δύο, εκδόθηκαν διατάγματα προσωποκράτησης 3 ημερών.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top