ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον φονιά του- Καταζητείται ακόμη ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον φονιά του- Καταζητείται ακόμη ένας

Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε τη Δευτέρα (15/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον Ινδού, 25 ετών ο οποίος σύμφωνα με παραπονούμενο, φαίνεται να ήταν εκ των προσώπων που τράβηξε μαχαίρι στις 2/11/2017, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ομοεθνών του.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου κατά τη διαδικασία έκδοσης του διατάγματος προσωποκράτησης, ο 24χρονος ύποπτος αναγνωρίστηκε από τον 2ο παραπονούμενο, ως ένα από τα πρόσωπα που αναέσυραν μαχαίρι μαχαίρι και αποπειράθηκε να τον σκοτώσει.

Μετά τη σύλληψη του 24χρονου υπόπτου, την Κυριακή (14/3), έχουν ήδη ληφθεί ορισμένες καταθέσεις, ενώ πρόκειται να ληφθούν ακόμη 13 με τη βοήθεια διερμηνέα.

Ακόμη, η Αστυνομία δικαιολογώντας τον χρόνο που ζήτησε για προσωποκράτησης του υπόπτου, στο αίτημα της ανέφερε ότι εκτός των καταθέσεων, πρόκειται να γίνουν άλλες δύο αναγνωριστικές παρατάξεις.

Για την υπόθεση, εξακολουθεί να καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 20:00 της Πέμπτης 2/11/2017,  ενημερώθηκε η Αστυνομία, ότι στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τα οποία ήταν τραυματισμένα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από πέντε πρόσωπα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι οι δύο τραυματίες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε προσώπων, 
Ο 27χρονος τότε, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε βαθύ τραύμα στο στέρνο, ενώ ο 21χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top