ΛΕΜΕΣΟΣ: Βεβήλωσαν την μνήμη του παππού Κυριάκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βεβήλωσαν την μνήμη του παππού Κυριάκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο γλυκύτατος παππούς Κυριάκος Φιλιππίδης με τις πορτοκαλάδες, μετά τον θάνατό του, έγινε graffiti στον εξωτερικό τοίχο του μαγαζιού που διατηρούσε στο κάστρο της Λεμεσού, ώστε να μην σβήσει ποτέ από τις μνήμες όσων τον γνώριζαν.

Ο Κυριάκος Φιλιππίδης, «έφυγε» στις αρχές του 2018 σε ηλικία 98 ετών. Ήταν για χρόνια το «σήμα κατατεθέν» για την περιοχή του Κάστρου στη Λεμεσό.

Οι Graffiti Artists βρήκαν τον τρόπο ώστε ο Κυριάκος Φιλιππίδης να «μείνει» για πάντα στο μαγαζάκι του, τιμώντας έτσι την μνήμη του με μια φοβερή τοιχογραφία.

Όμως φαίνεται ότι η μορφή του γλυκύτατου παππούλη στον τοίχο, ενοχλούσε κάποιους και προχώρησαν σε μια κίνηση ασέβειας προς την μνήμη του.

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία ζωγράφισαν με μαρκαδόρους στο πρόσωπο του παππού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE