ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Έγινε υπερπροσπάθεια – Να δείξουμε τη νέα περίοδο ότι μάθαμε από τα λάθη μας»

Δημητρίου: «Έγινε υπερπροσπάθεια – Να δείξουμε τη νέα περίοδο ότι μάθαμε από τα λάθη μας»

Δηλώσεις στη Cytavision εκανε μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Ο τρόπος που ήρθε η νίκη, με δέκα ποδοσφαιριστές στο τελευταίο ημίωρο, είναι κάτι που της δίνει μεγαλύτερη αξία. Και για τον αντίπαλο που είχαμε απέναντι μας σήμερα.

Έγινε μία υπερπροσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εκεί που δεν ξεκινήσαμε  καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μείναμε και με παίκτη λιγότερο, αυτά είναι τα παιχνίδια της μπάλας, πετύχαμε το γκολ και το κρατήσαμε μέχρι τέλους, ενώ είχαμε και την τύχη μαζί μας στην τελευταία φάση με το δοκάρι.

Αξίζουν πάρα πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια, αλλά και στον κόσμο που μας στήριξε. Κρατάμε αυτή την υπερπροσπάθεια και το γεγονός ότι σε όλα τα ντέρμπι παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα, αυτή την αποτελεσματικότητα και συνεχίζουμε.

Ο επόμενος στόχος μας, είναι η νίκη στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, μετά το Πάσχα.

Το ευτυχημα για εμάς, είναι ότι κοιτάζοντας τα πεπραγμένα της αγωνιστικής, είναι ότι καθαρίσαμε ουσιαστικά την τρίτη θέση. Εμάς ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και αν μας δοθεί η δυνατότητα, να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Αν δει κανείς τα παιχνίδια από την αρχή των πλέι-οφ και όλη την πορεία που έχουμε κάνει, μιλάει από μόνη της. Τώρα θα πάρουμε κάποιες ανάσες. Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.

Αν κοιτάξεις πίσω στο χρόνο, το κακό διάστημα που είχαμε, ήταν αυτό που μας στοίχισε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δείξουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο ότι μάθαμε από τα λάθη μας και ότι και να λέμε τώρα, ανήκει στο παρελθόν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top