ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έπρεπε πάση θυσία να το γυρίσουμε, για να εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια»

«Έπρεπε πάση θυσία να το γυρίσουμε, για να εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του δραματικού αγώνα ανάμεσα στον Οθέλλο Αθηαίνου και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των «μαυροπράσινων», Κυριάκος Πολυκάρπου, ο οποίος ήταν πανευτυχής μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του με 1-2.

Αναλυτικά:

«Είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Τα τελευταία αποτελέσματα, μας είχαν φέρει να μην είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία και το σημερινό, ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να καταφέρουμε να το γυρίσουμε, για να εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια.

Έχουν μείνει τρεις αγωνιστικές και ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια για να ανεβούμε στην πρώτη κατηγορία. Δεν αρμόζει κάτι διαφορετικό στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι στη δεύτερη κατηγορία, στόχος του είναι πάντα να επιστρέψει στην πρώτη. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να διεκδικούν τρεις ομάδες την άνοδο και ευελπιστούμε ότι μία από αυτές θα είμαστε εμείς, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας 33 λεπτά και ότι χάνουμε με 1-0. Ξέραμε ότι χρειαζόταν πάρα πολλή προσπάθεια, να μεταφέρουμε την μπάλα μπροστά και να τελειώσουμε τις φάσεις.

Δυστυχώς, στα πρώτα λεπτά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος να σκοράρουμε δύο φορές και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γι΄ αυτό που πέτυχαν σήμερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top