ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και τα ομολόγησε όλα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και τα ομολόγησε όλα

«Έπεσε» σε αστυνομικό την ώρα που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Εν τέλη οδηγήθηκε στο τμήμα για διάρρηξη και κλοπή. 

Γύρω στις 8.30μ.μ. την Τετάρτη (24/04), ενώ μέλος της Αστυνομίας βρισκόταν εκτός καθήκοντος, εντόπισε ένα νεαρό πρόσωπο να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας, ενώ κρατούσε οινοπνευματώδη ποτά.

Αφού του αποκάλυψε την αστυνομική του ταυτότητα, ζήτησε τα στοιχεία του και διαπίστωσε ότι πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα ποτά τα είχε κλέψει το προηγούμενο βράδυ από υποστατικό στη Λευκωσία.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ και δύο μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία ότι ο 21χρονος εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης υποστατικού που διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου, 2019 στη Λευκωσία, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 25 μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά αξίας 80 ευρώ.

Ο 21χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα που αφορά αλήτες και περιπλανώμενους και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top