Ποιοι είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… φίλοι του Καραγιόλ

Ποιοι είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… φίλοι του Καραγιόλ

Όπως ενημέρωσε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (25/04) ο επίσημος Απόλλωνας, ο Μουτσαφά Καραγιόλ και άλλοι τρεις συμπαίκτες του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), έχουν τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω των τραυματισμών τους.

Χαριτολογώντας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι καλύτεροι φίλοι του Καραγιόλ στην Κύπρο είναι οι… γιατροί, αλλά και οι φυσιοθεραπευτές του Απόλλωνα, αφού έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Κολόσσι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE