ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ, παρά τη νέα ΓΚΕΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ, παρά τη νέα ΓΚΕΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν για άλλη μια φορά προβληματική στο τοπικό ντέρμπι με την Χετάφε, με τους δύο να μένουν σε ένα 0-0 πολύτιμο για τη δεύτερη, που μένει σε «τροχιά» Champions League.

Το παιχνίδι διακρίθηκε πολύ περισσότερο για την ένταση του, παρά την ποιότητα ή τις μεγάλες ευκαιρίες των δύο πλευρών, με το αποτέλεσμα να βολεύει την Χετάφε, αφού μένει στην 4η θέση υπερτερώντας της Σεβίλλης, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν βλέπει, ότι έχει πολλά όχι να διορθώσει, αλλά να δημιουργήσει εξαρχής στη «Βασίλισσα».

Στο πρώτο ημίχρονο θα βρει κανείς, πάντως, δύο πολύ σημαντικές φάσεις καρμπόν, με τον Καρίμ Μπενζεμά όμως να μην καταφέρνει στο 2ο και το 28ο λεπτό να νικήσει τον Σορία, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ στη μία φάση, ενώ στην άλλη ο τερματοφύλακας της Χετάφε είχε κάνει σωστή έξοδο.

Ο Μολίνα με φάουλ στο 31′ απείλησε για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Νάβας απέκρουσε σταθερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντίαθ σούταρε από πλάγια θέση στο 50′ αστοχώντας πλήρως φέρνοντας την μπάλα στο πλάγιο, ενώ ο Ίσκο σε γύρισμά του στο 57′ είδε τα πόδια του αμυντικού να του στερούν την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Στο 73ο λεπτό ήρθε μια πολύ καλή φάση για την Χετάφε, αλλά ο Νάβας σε δύο περιπτώσεις έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top