ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αποφορτίζεται» ο ΑΠΟΕΛ πριν τα… «γκάζια» για Απόλλωνα

«Αποφορτίζεται» ο ΑΠΟΕΛ πριν τα… «γκάζια» για Απόλλωνα

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ελέω των γιορτών του Πάσχα, οι ρυθμοί στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ είναι πιο χαλαροί αυτές τις μέρες, με τον Πάολο Τραμετσάνι να προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του, πριν μπει η ερχόμενη εβδομάδα και ανεβάσουν στροφές, ενόψει του… «τελικού» απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ το μεθεπόμενο Σάββατο (04/05).

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, για να στέκονται στις ευκαιρίες που πέταξαν για να «κλειδώσουν» τον τίτλο, επιτρέποντας ακόμη και στην ΑΕΚ να ελπίζει στο «θαύμα» και εμφανίζονται πιο πεισμωμένοι από ποτέ, για να κάνουν το 4 στα 4 κόντρα στη Λεμεσιανή ομάδα, σφραγίζοντας το 7ο σερί πρωτάθλημα.

Βέβαια, στο σενάριο που ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει και κάνει το ίδιο και η ΑΕΚ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, οι «κιτρινοπράσινοι» θα διατηρούν ακόμη μαθηματικές ελπίδες, αλλά ρεαλιστικά ομιλούντες, ο τίτλος σε αυτή την περίπτωση, δεν χάνεται ούτε με… «χαρακίρι».

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Καρλάο και λογικά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Μερκής.

Μπορεί να είναι νωρίς για… προβλέψεις, αλλά δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές από τον Τραμετσάνι στα αγωνιστικά του πλάνα, αφού σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, όμως «επεξεργάζεται» τρόπους για να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της αφλογιστίας, που έχει στοιχίσει πολλούς βαθμός φέτος στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top