ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΡΤΙ Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σεβίλλη και… περιμένει τη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΡΤΙ Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σεβίλλη και… περιμένει τη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήλθε η Σεβίλλη! Μετά την ήττα από τη Χετάφε, η Σεβίλλη ξέσπασε με πεντάρα (5-0) επί της καταδικασμένης Ράγιο Βαγεκάνο και πλέον περιμένει από τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει το καθήκον της.

Άστραψε και βρόντηξε η Σεβίλλη!

Μετά την ήττα της από τη Χετάφε στο ντέρμπι για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League με 3-0, η ομάδα της Ανδαλουσίας «πάτησε» 5-0 τη Ράγιο Βαγεκάνο, πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός έχει περάσει 4οι και πλέον περιμένει από τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατήσει της Χετάφε, ώστε να έχει οριστικά το πάνω χέρι σε αυτή τη μάχη για την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα «αστέρια».

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που δεν μπόρεσε να σκοράρει, ξέσπασε στο δεύτερο μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους απογοητευτικούς για ακόμα μία φορά φιλοξενούμενους.

Το σκορ άνοιξε στο 55’ ο Πρόμες με διπλή προσπάθεια και δυνατά σουτ, με το δεύτερο να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ μέχρι το 62’, ο Μουνίρ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ διαμορφώνοντας το 3-0.

Από εκεί και πέρα, ήταν η σειρά του Μπεν Γεντέρ να σκοράρει για το 4-0 στο 69’, ενώ στο 89’ ο πιτσιρικάς, Μπράιαν Ζιλ, διαμόρφωσε το 5-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top