ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτός είναι ο κύριος στόχος του Μουρίγιο για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο κύριος στόχος του Μουρίγιο για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Goal News», ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Άντερ Μουρίγιο, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θέλει τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τη νέα σεζόν στον πάγκο των «κιτρινοπράσινων», προσθέτοντας όμως ότι η παραμονή του δεν είναι δεδομένη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση…

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν έχουμε πάρει ακόμη απόφαση για τον Ιμανόλ. Είμαστε στη φάση που δεν ξέρουμε και πρέπει να περιμένουμε ακόμη μερικές ημέρες. Μετά θα δούμε. Τώρα συζητάμε, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμη απόφαση».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι στόχος σας να μείνει ο Ιδιάκεθ;

«Ναι, ναι. Είναι ο κύριος στόχος μου. Πρώτο, γιατί το αξίζει. Επειδή το να δουλεύω μαζί του είναι πολύ ενδιαφέρον και υγιές και, πιστεύω, είναι ο κατάλληλος προπονητής για την ΑΕΚ. Αλλά συζητάμε και πρέπει να περιμένουμε».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είστε κοντά;

«Όχι, δεν είμαστε κοντά. Υπάρχουν διάφορα που πολλοί δεν ξέρουν. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε. Είναι όλα μαζί. Δεν είναι δεδομένο ότι επειδή αγαπά την ΑΕΚ θα μείνει. Δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε σε συζητήσεις. Για μας είναι δεδομένο ότι θα θέλαμε τον Ιμανόλ. Ναι, ο Ιμανόλ αγαπά την ΑΕΚ, αλλά πιστεύω και η ΑΕΚ αγαπά τον Ιμανόλ. Για μένα προσωπικά είναι πολύ ωραίο να δουλεύω μαζί του και νιώθω πολύ άνετα. Το ίδιο ήταν και με τον Ιραόλα. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση. Τον εμπιστεύομαι περισσότερο από 100%».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top