ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντί για περίπατο… ΓΚΕΛΑ η Πόρτο και σημαντική απώλεια στη «μάχη» για τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντί για περίπατο… ΓΚΕΛΑ η Πόρτο και σημαντική απώλεια στη «μάχη» για τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πόρτο μπορεί να έμοιαζε να κάνει περίπατο στην έδρα της Ρίο Άβε, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος, με τον Ίκερ Κασίγιας να βλέπει τις κόντρες να φέρνουν το 2-2 και μαζί μία σημαντική απώλεια για το πρωτάθλημα.

Οι «Δράκοι» έμοιαζαν να «καθαρίζουν» στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, αλλά η χαλάρωση τους έφερε σε ισορροπία τον αγώνα στο τέλος, με το «Χ» αυτό να δίνει την ευκαιρία να περάσει μπροστά, αφού το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει 76 βαθμούς σε 31 παιχνίδια και οι «Αετοί» 75 σε 30 παιχνίδια.

Τα πρώτα 22 λεπτά, λοιπόν, ήταν ακριβώς αυτά που ζητούσε η Πόρτο, η οποία μπήκε πολύ δυνατά και στο 17′ ένας εξαιρετικός συνδυασμός του Μπραΐμι με τον Οτάβιο έφερε το γκολ του πρώτου με κεφαλιά.

Πέντε μόλις λεπτά αργότερα, από πλάγιο και διεκδικήσεις της μπάλας στον αέρα, εκείνη στρώθηκε στον Μαρέγκα στο ύψος του πέναλτι και το σουτ του έφερε το 0-2, με το οποίο η ομάδα του φαινόταν να τελειώνει το ματς.

Το «σοκ», όμως, ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, καθώς στο 85′ ο Σάντος έμεινε μόνος του με τον Κασίγιας, πλασάροντας πανέμορφα για το 1-2, ενώ στο 90′ ένα σουτ του Ρονάν βρήκε στα πόδια των αμυντικών και άλλαξε πορεία, με τον Ισπανό να ξεγελιέται και το 2-2 να έρχεται, χωρίς να μπορεί η Πόρτο να αντιδράσει στην ψυχρολουσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top