ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Έδειξε σημεία στην λίμνη που πέταξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες ο 35χρονος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Έδειξε σημεία στην λίμνη που πέταξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες ο 35χρονος

Ο 35χρονος κατ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, μεταφέρθηκε το Σάββατο (27/4) στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, για να υποδείξει σημεία ώστε να εντοπιστούν οι ταξιδιωτικές βαλίτσες στις οποίες ισχυρίστηκε ότι έβαλε τις σορούς τριών προσώπων που σκότωσε.

Του Μιχάλη Μενελάου

Γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε η 35χρονος δολοφόνος, συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE