ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτούς τους παίκτες διώχνει ο Ζιντάν από τη Ρεάλ

Αυτούς τους παίκτες διώχνει ο Ζιντάν από τη Ρεάλ

Οι αλλαγές στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την φετινή αποτυχημένη σεζόν, θα είναι μεγάλες και βαρύγδουπες στην ομάδα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποφασίσει να αλλάξει πολλά πράγματα και αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η εφημερίδα «Confidencial», ανέφερε πως έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, με τον Ζιντάν να έχει καταλήξει σε αυτούς που θα αποχωρήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα, σίγουροι πως θα αποτελέσουν παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι οι ΜπέιλΘεμπάγιοςΓιορέντεΡεγκιλόν και Μαριάνο!

Δεδομένοι θεωρούνται πως δεν θα εμφανιστούν ξανά με την φανέλα της «βασίλισσας», ενώ υπό παραχώρηση είναι και οι Βαράν και Ίσκο!
Παράλληλα, το δημοσίευμα σχολιάζει πως οι Μαδριλένοι δεν θα πουν «όχι» σε μια συμφέρουσα πρόταση που θα έρθει για τους τρεις έμπειρους της ομάδας, ΜαρσέλοΜόντριτς και Κρόος!

Πλήρη ανοικοδόμηση σκέφτεται να κάνει ο Ζιζούστην ομάδα της Μαδρίτης, η οποία την φετινή σεζόν έμεινε από νωρίς εκτός όλων των στόχων της. Βέβαια με τόσες αποχωρήσεις, αναμένονται και ανάλογες σε αριθμό, μεταγραφές…

Πηγή: www.sportime.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top