ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

Στην κόκκινη λίμνη μετέβη το πρωί της Κυριακής 28/04 ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μετέβη στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής.

Στον χώρο στήθηκε ειδική τέντα η οποία θα λειτουργήσει ως «συντονιστικό κέντρο», ενώ αναμένεται γύρω στις 10:00 να ξεκινήσει η επιχείρηση όπου θα ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που βρέθηκαν στον βυθό της λίμνης.

Υπενθυμίζουμε πως όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από τον χώρο της λίμνης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, τα δυο αντικείμενα σηματοδοτήθηκαν με σημαδούρες το Σάββατο 27/04 και δεν βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρίσκεται και σε αναμονή των εξετάσεων του νερού της λίμνης, όπου θα διαπιστωθεί η τοξικότητά της όπως επίσης εάν θα επιχειρήσουν δύτες και με τί εξοπλισμό θα εφοδιαστούν για να ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν.

Παράλληλα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε πως εντοπίστηκε κάτι στη Λίμνη του μεταλλείου Μεμί στον Ξυλιάτο, που δεν συνάδει με το περιβάλλον και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top