ΔΙΕΘΝΗ

Μείωση 50% στις αφίξεις των τουριστών αναμένει η Σρι Λάνκα λόγω των επιθέσεων

Μείωση 50% στις αφίξεις των τουριστών αναμένει η Σρι Λάνκα λόγω των επιθέσεων

Oι αφίξεις των τουριστών και εκτός του Κολόμπο-- της μεγαλύτερης πόλης και οικονομικής πρωτεύουσας της χώρας-- αναμένεται να μειωθούν κατά 30% μετά τις επιθέσεις.

Οι αφίξεις τουριστών στο Κολόμπο θα μειωθούν κατά 50% μέσα στους επόμενους δύο μήνες έπειτα από τις πρόσφατες επιθέσεις αυτοκτονίας που στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 250 ανθρώπους, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της Σρι Λάνκα Κισού Γκόμες. όπως είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους σε ένα συνέδριο για τον τουρισμό που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, οι αφίξεις των τουριστών και εκτός του Κολόμπο-- της μεγαλύτερης πόλης και οικονομικής πρωτεύουσας της χώρας-- αναμένεται να μειωθούν κατά 30% μετά τις επιθέσεις.

Ο επικεφαλής της κρατικής αεροπορικής εταιρείας SriLankan Airlines από την πλευρά του, ο Βιπούλα Γκουνατιλέκα, δήλωσε στο Reuters στο ίδιο συνέδριο ότι η εταιρεία κατέγραψε αύξηση 10% στις ματαιώσεις την περασμένη εβδομάδα και οι ειδικοί αναμένουν περισσότερες ακυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top