ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Προεδρικό Ιωνάς Νικολάου και Αρχηγός της Αστυνομίας– Αναμένονται εξελίξεις

Στο Προεδρικό Ιωνάς Νικολάου και Αρχηγός της Αστυνομίας– Αναμένονται εξελίξεις

Στο Προεδρικό για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναμένεται να μεταβούν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου την Πέμπτη (2/5).

Την συνάντηση μεταξύ Προέδρου, υπουργού και αρχηγού της Αστυνομίας, αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (30/4) ο  Υφυπουργός παρά τω προέδρω Βασίλης Πάλμας, το βράδυ της Τρίτης (30/4).

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (1/5) ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης, κ. Ιωνάς Νικολάου, σε γραπτή δήλωσή του, άφησε υπονοούμενα για παραίτηση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Αρχηγός της Αστυνομίας, κλήθηκαν στο Προεδρικό με αφορμή όσα τους καταλογίζονται για λάθος χειρισμούς σε περιπτώσεις ατόμων που είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα και την τραγική κατάληξη που είχαν, πέφτοντας θύματα του κατ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top