ΚΥΠΡΟΣ

Τι ζητούν απεγνωσμένα στην Νέα Σαλαμίνα

Τι ζητούν απεγνωσμένα στην Νέα Σαλαμίνα

Ο Νίκος Παναγιώτου είδε και πάλι την ομάδα του να μην μπορεί να πέτυχει ένα γκολ , ένα γκολ σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι και παρά το γεγονός πως έχασε πολλές ευκαιρίες.

 Ο Κύπριος τεχνικός που όπως δείχνει και η παρουσία της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια είναι ιδιαίτερα καλή έχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην ολοκλήρωση των φάσεων. Ο Νίκος Παναγιώτου δουλεύει με τους παίκτες του στην δημιουργία και όπως φάνηκε και χθες είχε έτοιμο ένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο του Τάσσος Μάρκου που δεν ήταν έτοιμη η αντίπαλη ομάδα για να αντιμετωπίσει δείχνοντας ότι προετοιμάστηκε καλά για τον αγώνα αλλά από την άλλη η παρουσία των επιθετικών τον ήταν φτωχή.

Ένα γκολ θα αλλάξει ασφαλώς την κατάσταση στην ομάδα της Σαλαμίνας αλλά από την άλλη το γκολ θα πρέπει να έρθει σε ένα παιχνίδι που θα μετρά όπως για παράδειγμα στον επόμενο αγώνα με τον Οθέλλο. Ασφαλώς τα προβλήματα των Γκρικαλασβίλι αλλα και Μορίς έχουν δέσει τα χέρια του Κύπριου τεχνικού αλλά από την άλλη θα πρέπει να βρεθεί η λύση γιατί πλέον και το περιθώρια στενεύουν.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top