Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

Χρίστος Χολίδης: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει» VIDEO

O αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε, μέσα από συνέντευξή που έδωσε, σε προσωπικές του αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα λάθος» και μεταξύ άλλων ανάφερε: «Δεν έχω παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχω κλάψει και έχω πληγωθεί στο παρελθόν. Έτσι είναι η ζωή. Σε πληγώνουν, πληγώνεις…».

«Δεν γίνεται να κρατάς επαφές με τις πρώην σου. Όταν ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι με μία πρώην μου η οποία έχει παντρευτεί κ.ο.κ»!

Δείτε όλα όσα ανάφερε ο Έλληνας τραγουδιστής στο πιο κάτω βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE