Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Το βράδυ της Κυριακής (5/5) ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛ δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο παιδί του, μέσω του instastory του προσωπικού του λογαριασμού στο συγκεκριμένο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Γιώργος Εφραίμ, στην φωτογραφία τοποθέτησε ένα τρόπαιο στην φωτογραφία και έγραφε «το πρώτο του», εννοώντας προφανώς το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε το Σάββατο (4/5) ο ΑΠΟΕΛ, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Ο ποδοσφαιριστής, ποζάρει δίπλα στον διάδοχό του περήφανος και θα τολμούσαμε να πούμε ότι σίγουρα θέλει να δει το παιδί του να βαδίζει στα χνάρια του μεγαλώνοντας και να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις