Υπενθύμιση για την έκτακτη Γενική Συνέλευση – Θέμα η έγκριση των όρων Πουλλαΐδη

Υπενθύμιση για την έκτακτη Γενική Συνέλευση – Θέμα η έγκριση των όρων Πουλλαΐδη

Η Ανόρθωση υπενθυμίζει τα μέλη της για την έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Δευτέρα, 06/05 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου έχοντας ως θέμα την έγκριση των όρων της συμφωνίας που διαπραγματεύτηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη σχετικά με την Εταιρεία.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο. Παρακαλούνται τα μέλη όπως έχουν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

VIDEO: «Έπεσε η αυλαία» της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - «Θα κάνω ότι μπορώ για να στηρίξω τους Εκ και τους Τκ»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE