ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έχουμε… καρύδια για την ανατροπή με τη Μπαρτσελόνα»!

«Έχουμε… καρύδια για την ανατροπή με τη Μπαρτσελόνα»!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έδωσε το σύνθημα για τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ θα παλέψει απέναντι στη Μπαρτσελόνα για κάτι… μαγικό, στη ρεβάνς των ημιτελικών. «Με εκνευρίζουν όταν μας ξεγράφουν, αλλά είμαστε Λίβερπουλ» είπε ο Κροάτης αμυντικός.

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ έχουν τρομερά δύσκολη αποστολή για το βράδυ της Τρίτης απέναντι στους «μπλαουγκράνα», αφού, ηττήθηκαν με σκορ 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα χρειαστεί μια από τις… πιο μαγικές νύχτες του «Άνφιλντ» αν θέλει να έχει κάποια τύχη στον επαναληπτικό με τη Μπαρτσελόνα και ο Λόβρεν δήλωσε:

«Μας ξεγράφουν και αυτό με νευριάζει. Με κάνει οξύθυμο και… διψασμένο να τους αποδείξουμε ότι κακώς μας θεωρούν τελειωμένους. Γι’ αυτό είμαστε Λίβερπουλ. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Άνφιλντ. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό της Τρίτης θα είναι από τα μεγαλύτερα μας που θα έχουν γίνει στο Άνφιλντ. Είμαστε μοναδικό κλαμπ. Θέλουμε να τους δείξουμε πως έχουμε τα… καρύδια να κάνουμε μια μεγάλη ανατροπή».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top