ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν είναι το φαβορί, αλλά το παλεύει η Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι το φαβορί, αλλά το παλεύει η Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ των Σούσο και Μπορίνι οι Ροσονέρι νίκησαν τους Ροσομπλού και είναι στο -3 από την 4η Αταλάντα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η Μίλαν δεν είναι πλέον το φαβορί για την έξοδο στο Champions League, αλλά είναι αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους, όπως έδειξε με τη νίκη κόντρα στην Μπολόνια. Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ορσολίνι στο 14′ και είδαν τον βοηθό να ακυρώνει γκολ του Παλάσιο για οφσάιντ, οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με το σουτ του Σούσο από το ύψος της περιοχής (1-0). Η Μπολόνια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και στο 67′ ο Μπορίνι ήταν εκεί που έπρεπε, μετά την απόκρουση του Σκορούπσκι στο σουτ του Πακετά, για να κάνει το 2-0.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 72′, όταν ο Ντέστρο με κοντρόλ και ωραία κίνηση εκτέλεσε από κοντά τον Ντοναρούμα μειώνοντας σε 2-1. Η αποβολή του Πακετά δύο λεπτά μετά είχε ως συνέπεια η Μίλαν να μείνει με 10 παίκτες και να αγχωθεί στο τέλος, αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε στο 92′ το σουτ του Εντέρα και οι Ροσονέρι του Τζενάρο Γκατούζο παραμένουν ζωντανοί στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μουσάκιο, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπίλια (27′ Χοσέ Μάουρι), Πακετά, Σούσο (79′ Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου (61′ Μπορίνι), Πιόντεκ.

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Καλαμπρέζι, Ντανίλο, Λιάνκο, Ντάικς, Πούλγκαρ, Πόλι (86′ Σανταντέρ), Ορσολίνι (80′ Εντέρα), Σβάνμπεργκ (63′ Ντέστρο), Σανσόνε, Παλάσιο.

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top