ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξετυλίγει το… κουβάρι ο Κουλούρης – Τι είπε για το μέλλον του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξετυλίγει το… κουβάρι ο Κουλούρης – Τι είπε για το μέλλον του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχισκόρερ της Super League, Ευθύμης Κουλούρης, ξετυλίγει το… κουβάρι της ποδοσφαιρικής διαδρομής του μέσα από μία τηλεοπτική συνέντευξη-σταθμό που παραχώρησε στην διαδικτυακή τηλεόραση του SDNA.

To ραντεβού δόθηκε στη Σκύδρα. Τη γενέτειρα πόλη του Ευθύμη Κουλούρη. Μια κωμόπολη του Νομού Πέλλης που βρίσκεται σε απόσταση 78 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος επιθετικός, αφού πρώτα μας ξενάγησε στους κεντρικούς δρόμους αυτής, κάνοντάς μας μια βόλτα με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια διάλεξε να μας οδηγήσει στο αγαπημένο του μέρος. Στο πρώτο γήπεδο όπου κλότσησε μπάλα ποδοσφαίρου.

Θυμήθηκε παιδικές ανέμελες στιγμές του, όταν σε ηλικία 7-8 ετών έκανε και αυτός τα δικά του όνειρα.

Το οδοιπορικό με τον διεθνή άσο, συνεχίστηκε στο γήπεδο της Σκύδρας, εκεί όπου μίλησαν γι’ αυτόν και οι πρώτοι του προπονητές, στην – τότε – ακαδημία ποδοσφαίρου της Σκύδρας.

Η συνέχεια δόθηκε στο πατρικό σπίτι του Ευθύμη Κουλούρη. Από το ξεφύλισμα των άλμπουμ των παιδικών του χρόνων και τα συγκινητικά λόγια των γονιών του, μέχρι και την κουβέντα-απολογισμό της φετινής σεζόν, τα μελλοντικά του πλάνα και την Εθνκή Ελλάδος.

Λάβετε θέσεις και απολαύστε την τηλεοπτική συνέντευξη του top scorer της Super League που κρύβει και πολλές εκπλήξεις!

YΓ: Κάντε share και like στη συνέντευξη του Ευθύμη Κουλούρη στη σελίδα του facebook του SDNA και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε τα αυθεντικά ποδοσφαιρικά παπούτσια του 23χρονου τα οποία δωρίζει σε έναν υπερτυχερό από εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top