Πρώτα νίκη, μετά ΕΞΩΣΤΗΣ!

Πρώτα νίκη, μετά ΕΞΩΣΤΗΣ!

Το πρωτάθλημα το κατέκτησε και μαθηματικά, όμως δεν τελείωσαν ακόμα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον ΑΠΟΕΛ, αφού μας απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αγωνίζονται κόντρα στην Ομόνοια και θέλουν μόνο τη νίκη.

Καλός ο εξώστης μετά, όμως πρώτα έχει παιχνίδι. Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι θέλει το τρίποντο κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο για πολλούς λόγους, άσχετα αν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην ιστορία του Κυπριακού πρωταθλήματος, είναι οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες στο νησί μας και πάντα σε ένα τέτοιο ντέρμπι η νίκη είναι κίνητρο!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουν να πανηγυρίσουν και στο γήπεδο και στον εξώστη, με μια νίκη επί των πρασίνων.

Όλοι στο «στρατόπεδο» του ΑΠΟΕΛ θέλουν να πάρουν το «αιώνιο» ματς, για το πρεστίζ, για την ιστορία της ομάδας. Μια επικράτηση σε ένα τέτοιο αγώνα έχει διαφορετική σημασία.

Για να γίνει αυτό, οι παίκτες του Ιταλού κόουτς πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μπουν μέσα στο γήπεδο και να κάνουν ότι έκαναν και με τον Απόλλωνα.

Να δείξουν ότι το θέλουν πιο πολύ, να έχουν πάθος και να κυνηγούν κάθε φάση. Αν γίνει αυτό, τότε θα ανέβουν στον εξώστη με ακόμα μια νίκη επί της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE