ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ενδεχόμενο επέκτασης των ερευνών σε Κοτσιάτη και Κόσιη – «Δεν σκότωσα άλλες» - VIDEO
09.05.2019 - 20:45
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επέκτασης των ερευνών της Αστυνομίας σε Κοτσιάτη και Κόσιη, κατόπιν πληροφορίας για ύπαρξη ύποπτης βαλίτσας σε κάδο σκουπιδιών εστιατορίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, η Αστυνομία αξιολογεί την πληροφορία ιδιοκτήτριας εστιατορίου η οποία ανέφερε πως στον χώρο βρέθηκε ο ύποπτος 35χρονος και στη συνέχεια η ίδια εντόπισε ύποπτη «βαριά» βαλίτσα σε κάδο σκουπιδιών.
Παράλληλα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 35χρονος ανέφερε στους ανακριτές πως καμία σχέση δεν έχει με την εν λόγω βαλίτσα, ενώ ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε άλλα άτομα, με τον αριθμό των θυμάτων να είναι στις επτά.
Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.