ΠΑΦΟΣ: 80χρονη έφυγε από το σπίτι της και αγνοείται – Σε συναγερμό η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: 80χρονη έφυγε από το σπίτι της και αγνοείται – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένης γυναίκας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η 80χρονη γυναίκα από την Ρωσία λίγο μετά της 20:00 το βράδυ έφυγε από το σπίτι της στην Πέγεια, πεζή και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.

Ο Ελληνοκύπριος γαμπρός της κατήγγειλε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία η οποία από το βράδυ της Πέμπτης διεξάγει έρευνες μαζί με την συνδρομή πολιτών της Περιοχής για εντοπισμό της.

Να σημειώσουμε πως η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE