Ελπίζει για τρία δυνατά χαρτιά του ο Κλοπ!

Ελπίζει για τρία δυνατά χαρτιά του ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Σαλάχ, Χέντερσον και Ρόμπερτσον για το ματς με την Γουλβς.

Το τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ στην φετινή Premier League είναι απέναντι στην Γουλβς και με νίκη μπορεί απλά να ελπίζει ότι η Μπράιτον θα κάνει τη ζημιά στην Μάντσετσερ Σίτι. Ο Κλοπ ελπίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Σαλάχ, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, όμως σίγουρα θα λείψει ο Φιρμίνο.

«Οι πιο διάσημες τρεις λέξεις αυτές τις μέρες στα αποδυτήρια είναι οι εξής: είναι μόνο πόνος», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός. «Δυστυχώς, ο Φιρμίνο δεν θα είναι διαθέσιμος, όμως ελπίζω ότι οι άλλοι τρεις θα είναι εντάξει», ολοκλήρωσε ο Κλοπ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE