ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγήκε το ΖΕΥΓΑΡΙ του τελικού! Τελικά σκορ στο Απόλλων Ladies-Barcelona FA και Ομόνοια-Λευκοθέα

Βγήκε το ΖΕΥΓΑΡΙ του τελικού! Τελικά σκορ στο Απόλλων Ladies-Barcelona FA και Ομόνοια-Λευκοθέα

Το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four Κυπέλλου Γυναικών εξασφάλισαν οι Μπαρτσελόνα Fa και η Ομόνοια.

Απόλλων Ladies – Barcelona Fa

H πρώτη ομάδα που πέρασε στον τελικό γυναικών είναι η Μπαρτσελόνα Fa η οποία επικράτησε των Apollon Ladies με 1-0. Αν και με 10 παίκτες μετά την αποβολή της Φατού στο 25′ με απευθείας κόκκινη κάρτα η ομάδα του Χαραλαμπίδη πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Ελλόχ. Έτσι η Μπαρτσελόνα Fa πήρε μια… άτυπη εκδίκηση αφού έχασε το πρωτάθλημα από την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου και θα παλέψει για να κατακτήσει το κύπελλο, δείχνοντας αντίδραση μετά το… σοκ του πρωταθλήματος.

Ομόνοια – Λευκοθέα 

Θρίλερ εξελίχθηκε ο ημιτελικός Κυπέλλου Γυναικών, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, ανάμεσα σε Ομόνοια Λευκωσίας – Λευκοθέα Λατσιών καθώς το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι «πράσινες» πήραν τη νίκη με 1-0 χάρις σε γκολ της Κλεοβούλου στο 115′.  Στην κανονική του διάρκεια το παιχνίδι έληξε 0-0.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήταν για το «τριφύλλι» και ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος με το χαμένο πέναλτι της Μαρινέλλας Παναγιώτου και την απέκρουση της Μαρίας Ματθαίου.

Έτσι ο αγώνας πήγε στην ημίωρη παράταση και το πρώτο ημίχρονο δεν μας επιφύλασσε κάποιο γκολ και το 0-0 παρέμεινε. Στην επανάληψη όμως, και συγκεκριμένα στο 115′, η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με την Κλεοβούλου για να διαμορφώση το τελικό 1-0 και έκλεισε εισιτήριο στην ομάδα της για τον μεγάλο τελικό!

 

Αρχικές ενδεκάδες:

Ομόνοια: Κουζάλη, Ανδρονίκου, Ιωάννου, Κλεοβούλου, Ελίνα Παναγιώτου, Κλεάνθους, Παπαδοπούλου, Ταβένα, Ρήγα, Μαρινέλλα Παναγιώτου, Ευθυβούλου.

Λευκοθέα: Ματθαίου, Μακρή, Σιακαλλή, Χαραλάμπους, Χρυσοστόμου, Παναγιώτου, Πιερή, Ιωνά, Τουμάζου, Σοφοκλέους, Παναγή.

 

Οι ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 12 Μαϊου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.


Είσοδος ελεύθερη σε όλους τους αγώνες

Θα προηγηθεί στις 11:00πμ, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, ο μικρός τελικός με τη συμμετοχή των ομάδων που θα αποκλειστούν από τους αγώνες της Παρασκευής.

Με την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν να αρχίσει ο μεγάλος τελικός, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ fun day κοριτσιών 5X5.

Στο Fun Day θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΠΟΕΛ, Ελεύθερη Αμμόχωστος, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλιμάκιο Λάρνακας), Ομόνοια Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ασπράκης Ladies, Apollon Ladies, Barcelona FA.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13:30 και θα ολοκληρωθούν στις 15:30.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top