Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»
Την στάση του Προέδρου Χριστοδουλίδη απέναντι στο ΕΛΑΜ, κακίζει το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του.
«Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών που θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 στην Αγία Νάπα προκρίθηκε η Barcelona F.A. Pyrgos Limassol αφού στον ημιτελικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας νίκησε με 1-0 τις Apollon Ladies.
Η R.Elloh με πέναλτι στο 69′ πέτυχε το νικητήριο τέρμα.
Η χθεσινή νίκη-πρόκριση αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού η ομάδας μας αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιρίστριες από το 25ο λεπτό λόγω αποβολής της C. Fatou με απευθείας κόκκινη κάρτα.Παρά το αριθμητικό μειόνεκτημα, άντεξε στην πίεση που άσκησε ο αντίπαλος και σε μια αντεπίθεση στο 69′, κέρδισε το πέναλτι που έφερε το καθοριστικό τέρμα.
Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Ανδρέας Στρούθου δημιουργώντας αρκετά νεύρα εκατέρωθεν με τις αποφάσεις του.
Apollon Ladies: Ντάλτον, Σιδηρά, Παφίτη (70′ Βόικου), Χάρντι, Μάρκου, Σουρνόβσκα (80′ Γκόνταρτ), Μπρους, Κυνοσίδου (46’ Νέμεθ), Μέρσικ, Αμπράμο
Barcelona F.A. Pyrgos Limassol: Πιρές, Ιωάννου, Κουλιμπάλι, Ζαμπά, Σολωμού, Ακαφφού, Άμπι, Τσίπερ (90′ Ευριπίδου), Φρίτα, Ελόχ, Βιολάρη».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις