ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Με δεμένο το χέρι ο 73χρονος στο Δικαστήριο - Αρνείται την επίθεση σε αστυνομικό

ΚΥΠΡΟΣ: Με δεμένο το χέρι ο 73χρονος στο Δικαστήριο - Αρνείται την επίθεση σε αστυνομικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε 73χρονος για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του.  

Ο 73χρονος την Κυριακή (12/05), ανεκόπη από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας και μετά από έλεγχο ζήτησαν στον οδηγό να εξέλθει του οχήματος του, για να οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, αλλά αυτός φέρεται να αρνήθηκε και ξεκίνησε το αυτοκίνητό του με σκοπό να φύγει. 

Σε μια αντιπαράθεση με τους Αστυνομικούς και στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο 73χρονος φέρεται να κτύπησε αστυνομικό στα χέρια και το κεφάλι.  

Το μέλος της Αστυνομίας μετέβη στο Νοσοκομείο Κυπερούντας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχύμωση στο δεξί χέρι.

Ο 73χρονος παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με δεμένο το χέρι, ενώ αρνήθηκε και τις δύο κατηγορίες που του επιβλήθηκαν και αφορούν επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και την επίθεση την ώρα που μέλος της Αστυνομίας εκτελούσε τα καθήκοντα του.  

Η υπόθεση του 73χρονου καταχωρήθηκε για τις 5 Νοεμβρίου 2019, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους εγγύησης 3.000 ευρώ.  

Ο 73χρονος είναι αντιμέτωπος και με τροχαία αδικήματα που αφορούν υπέρβαση όριου ταχύτητας και οδήγηση υπό την επίρροια αλκοόλ. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top