ΚΥΠΡΟΣ: Με δεμένο το χέρι ο 73χρονος στο Δικαστήριο - Αρνείται την επίθεση σε αστυνομικό

ΚΥΠΡΟΣ: Με δεμένο το χέρι ο 73χρονος στο Δικαστήριο - Αρνείται την επίθεση σε αστυνομικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε 73χρονος για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του.  

Ο 73χρονος την Κυριακή (12/05), ανεκόπη από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας και μετά από έλεγχο ζήτησαν στον οδηγό να εξέλθει του οχήματος του, για να οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, αλλά αυτός φέρεται να αρνήθηκε και ξεκίνησε το αυτοκίνητό του με σκοπό να φύγει. 

Σε μια αντιπαράθεση με τους Αστυνομικούς και στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο 73χρονος φέρεται να κτύπησε αστυνομικό στα χέρια και το κεφάλι.  

Το μέλος της Αστυνομίας μετέβη στο Νοσοκομείο Κυπερούντας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχύμωση στο δεξί χέρι.

Ο 73χρονος παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με δεμένο το χέρι, ενώ αρνήθηκε και τις δύο κατηγορίες που του επιβλήθηκαν και αφορούν επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και την επίθεση την ώρα που μέλος της Αστυνομίας εκτελούσε τα καθήκοντα του.  

Η υπόθεση του 73χρονου καταχωρήθηκε για τις 5 Νοεμβρίου 2019, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους εγγύησης 3.000 ευρώ.  

Ο 73χρονος είναι αντιμέτωπος και με τροχαία αδικήματα που αφορούν υπέρβαση όριου ταχύτητας και οδήγηση υπό την επίρροια αλκοόλ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE