ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Νοσοκομείου Πάφου: Δεν απαντούν για το περιστατικό με το τρωκτικό

Γ. Νοσοκομείου Πάφου: Δεν απαντούν για το περιστατικό με το τρωκτικό

Παρά τις δεκάδες φορές που προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον εκτελεστικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για διευκρίνηση σε ό,τι αφορά τα μέτρα που λήφθηκαν για το περιστατικό με το τρωκτικό, κανείς δεν ανταποκρίνεται. 

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (8/5) το ThemaOnline, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όταν ποντίκι θεάθηκε να κόβει βόλτες την Δευτέρα (6/5) στο εργαστήριο ενδοσκοπήσεων, στον 2ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου, με αποτέλεσμα η υπεύθυνη γαστρντερολόγος να σταματήσει τις εξετάσεις που γίνονταν.

Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, μιας και έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας, η ιστοσελίδα μας προσπάθησε να επικοινωνήσει επανειλημμένες φορές κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας με τον εκτελεστικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου, Χρίστο Νικολάου, ούτως ώστε να διαπιστώσουμε κατά πόσον έγιναν οι δέουσες ενέργειες για να αποστειρωθεί ο χώρος, αλλά και ποιά τα μέτρα που πάρθηκαν για μόνιμη επίλυση του προβλήματος, χωρίς ωστόσο να λάβουμε καμία απάντηση. 

Να σημειώσουμε ότι ο κύριος φόβος, μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, είναι κατά πόσον μολύνθηκαν ιατρικά όργανα - ενδοσκόπια κτλ. -αφού ως γνωστόν ένα τρωκτικό μπορεί να μεταφέρει ασθένειες όπως τύφο και πανώλη.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι το ThemaOnline επιχείρησε, από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησης του περιστατικού, να μιλήσει με δυο άτομα της διεύθυνσης του Νοσοκομείου λίγο πριν από τις 12:00, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top