ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώνει τον Αζάρ μετά τον τελικό του Europa League!

Ανακοινώνει τον Αζάρ μετά τον τελικό του Europa League!

Σύμφωνα με αποκλειστικό της «L’Equipe», κλείδωσε η μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ και θα οριστικοποιηθεί στις 29 Μαΐου. Στα 100 εκατ. ευρώ το κόστος και στα 10 εκατ. ο ετήσιος μισθός του.

Η Premier League ολοκληρώθηκε και ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται ολοένα πιο κοντά στη Ρεάλ. Το μόνο μάλιστα που απομένει σύμφωνα με την «L’Equipe», για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή, είναι η ανακοίνωσή της. Η γαλλική εφημερίδα θεωρεί δεδομένο ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα ανήκει σύντομα στους Μαδριλένους, με τους οποίους έχει συμφωνήσει και αυτό θα γίνει δημόσια γνωστό αμέσως μετά τον τελικό του Europa League στις 29 Μαΐου, καθώς η Τσέλσι κοντράρεται με την Αρσεναλ για το τρόπαιο.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ο Βέλγος διεθνής που είναι ο Νο1 εκλεκτός του Ζινεντίν Ζιντάν, θα κοστίσει στη Βασίλισσα 100 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος τα έχει βρει μαζί της και θα εισπράττει 10 εκατ. ευρώ ετησίως, με τη διάρκεια του συμβολαίου να μην έχει διαρρεύσει. Ο ίδιος ο Αζάρ την Κυριακή δήλωνε ότι έχει πάρει την απόφασή του και έχει ενημερώσει τους Λονδρέζους.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top