ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Οι δηλώσεις Άντρου Καραπατάκη

LIVE: Οι δηλώσεις Άντρου Καραπατάκη

Καλεσμένος στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης: 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για ανακοίνωση Ιδιάκεθ: Ήταν επιλογή του κύριου Μουρίγιο η παραμονή του Ιδιάκεθ. Ήμουν και εγώ σύμφωνος. Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες και τις ξεπεράσαμε. Κάποια θέματα με την οικογένειά του. Ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

-Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος του ποδοσφαίρου αλλά τα τελευταία χρόνια έμαθα ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι εύκολο να πάρεις απόφαση να αλλάξεις ένα προπονητή. Όταν τον αλλάξαμε, είδαμε μια μεγάλη διαφορά στην ομάδα. Θα κρατήσω τον λόγο για μένα. Υπήρχε λόγος αλλά καλύτερα να μην τον πούμε.

-Είναι η 5η μου σεζόν. Έχουμε τρεις δεύτερες θέσεις και μία τέταρτη και μία κατάκτηση κυπέλλου. Αυτή θα είναι η 4η φορά στη 2η θέση αν την πάρουμε στο τέλος.

Το γκολ του Τρουγιόλς που πανηγύρισε: «Θέλαμε τη νίκη, είμαστε κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης».

-Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη Κυπριακή ομάδα για παίκτη μας. Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόταση. Αρκετά συμβόλαια λήγουν αλλά εχουν γνώση οι φύλακες. Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός

-Αυτό έτυχε.  Δεν νομίζω να είναι αυτοσκοπός να είναι μονάχα Ισπανοί. Κάνουμε επιλογές από πρωταθλήματα που ξέρουμε.  Για αυτό και το ποσοστό επιτυχίας επιλογών παικτών είναι αρκετά μεγάλος.

-Πολλές φορές σκέφτηκα να φύγω. Ένιωσα πολλές φορές την αδικία, κυρίως στα πρώτα χρόνια. Όμως, ξεκίνησα μία δουλειά και πρέπει να την τελείωσω. Θα έρθει η ώρα, ουδείς αναντικατάστατος…

-Για μένα είναι λάθος να πυροβολείς και να φεύγεις. Πρέπει να μείνεις εκεί να παλεύεις. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημα αλλά προσπαθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παλέψουμε. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Υπάρχουν πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν…

-Ξεκινήσαμε 22 Δεκεμβρίου, περάσαμε την περίοδο όλη των Χριστουγέννων, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε που βρισκόταν οικονομικά η ΑΕΚ.  Είτε να αυξήσεις τα έσοδα, είτε να περιορίσεις τα έξοδα.  Εμείς αποδεσμεύσαμε αρκετούς παίκτες και βγήκαμε στον κόσμο για οικονομική βοήθεια.  Μετά από δύο με τρεις μήνες ισοσκελίσαμε τον λογαριασμό μας. Περίπου 130 χιλιάδες μαζέψαμε μέσα σε μερικές ώρες…

Για την προσωπική του πρόκληση: «Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχω στην προεδρία είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Έρχεται αλλά μπορούμε πολύ καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί δύσπιστοι γιατί έμαθαν για πολλά χρόνια σε μια ομάδα που δεν πρωταγωνιστούσε».

Για την ανέγερση του γηπέδου: «Έγιναν προσπάθειες στο παρελθόν αλλά ναυάγησαν».

Για το πότε θα στεγαστεί το γήπεδο: «Ειμαστε στο τελικό στάδιο για να κάνουμε το γήπεδο κατηγορίας 4. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα γιατί θα είναι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα ξεκινήσουμε όταν τελειώσει η Ευρώπη και χρειάζονται περίπου 9 μήνες από την μέρα που θα αρχίσουν τα έργα».

Για το κέντρο των ακαδημιών: «Σύντομα θα είναι έτοιμο και θα είναι κοντά στο αεροδρόμιο».

Για το αν ζήτησαν άλλες ομάδες να παίζουν στην Αρένα: «Υπήρξαν ομάδες που το ζήτησαν, δεν είναι η Ομόνοια».

-Δεν ένιωσα αχαριστία από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Θέλουν πάντα να κερδίζουμε ενώ και εμείς αυτό θέλουμε. Πάντα όταν χάνουμε ψάχνουμε για εξιλαστήριο θύμα»

-Δεν καθυστερήσαμε ποτέ μισθό ούτε μια μέρα.

Για την αφιέρωση του γηπέδου στον πατέρα του: «Ήθελα να του δώσω κάτι πίσω, αγαπώ την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο».

Για την καλύτερη του στιγμή: «Υπήρξαν πολλές ευχάριστες στιγμές. Ξεκινήσαμε από κάπου χαμηλά και πλέον είμαστε πρωταγωνιστές, έχουμε κάνει μεγάλη διαφορά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη χειρότερη του στιγμή: «Η στιγμή με τον Κρίστιανσεν ήταν μια απογοητευτική στιγμή, όχι όμωςδύσκολη. Νομίζω πως η χειρότερη είναι όταν χάσαμε το πρωτάθλημα την πρώτη μου χρονιά, την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ».

Για την απουσία του κόσμου: Φέτος δεν είχαμε κέρδος από τις εισπράξεις από τα εισιτήρια.

Αν έπρεπε να έκανε πιο γρήγορα την αλλαγή προπονητή: «Ποτέ δεν ξέρεις αν θα άλλαζε κάτι. Είναι δύσκολο να πας πίσω και να δεις αυτά τα πράγματα».

-Για κανένα λόγο δεν θα έφερνα τον Κρίστιανσεν πίσω στην ΑΕΚ.

-Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αφού έχουμε καθιερωθεί. Κάνουμε πρωταθλητισμό εδώ και πέντε χρόνια.

Για ΑΠΟΕΛ: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ είναι η νοοτροπία. Στα μεγάλα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει, κερδίζει. Όμως το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ανίκητο. Φέτος δεν μας κέρδισε. Απλά στο τελευταίο… τσακ έχει αυτό το κάτι.

Εάν θέλει κάποιον παίκτη από άλλη ομάδα: «Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτούς που έχουμε».

Για τη διαιτησία: «Είχαμε 3-4 παιχνίδια με κακές διαιτησίες. Υπάρχαν παιχνίδια που ευνοηθήκαμε και άλλα που αδικηθήκαμε. Στο τέλος της μέρας νομίζω η βαθμολογία μας αντανακλά την προσπάθεια της ομάδας».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top