ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο Μερκής για τον τρόπο που έφυγε από Απόλλωνα – Σχόλια για Πρόδρομο Πετρίδη, ανανέωση και τη διαφορά από μεγάλες ομάδες

Μίλησε ο Μερκής για τον τρόπο που έφυγε από Απόλλωνα – Σχόλια για Πρόδρομο Πετρίδη, ανανέωση και τη διαφορά από μεγάλες ομάδες

Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, μίλησε για λογαριασμό της αθλητικής εκπομπής του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα».

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ο αποκλεισμός από την Αστάνα ήταν θέμα τύχης στην διαδικασία των πέναλτι. Στο πρωτάθλημα συνεχίστηκαν τα κακά αποτελέσματα με αποκορύφωμα η μεγάλη ήττα από την Δόξα. Έγινε η αλλαγή προπονητή, ήρθε ο κύριος Τραμεζάνι. Απ’ εκεί ξεκίνησε μια νέα περίοδος για το ΑΠΟΕΛ. Σιγά σιγά κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και τελικά πήραμε το πρωτάθλημα. Στην ερώτησή σου αν φοβηθήκαμε ότι κάτι θα πάει στραβά φέτος… Στο ΑΠΟΕΛ ήμαστε όλοι μαθημένοι στην πίεση. Γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή η ομάδα θα ανακάμψει, όπως και έγινε» η αρχική τοποθέτηση του παίκτη του ΑΠΟΕΛ.

Ερωτηθείς για το ποιες πιστεύει ότι είναι οι βασικές διαφορές του ΑΠΟΕΛ με Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΕΛ που είναι οι βασικοί συνδιεκδικητές τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Μερκής απάντησε «Το ΑΠΟΕΛ διαφέρει στη νοοτροπία και στο μέταλλο του πρωταθλητή. Κάποιες φορές ακούγεται κουραστικό. Το ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένο κάθε χρόνο να πρωταγωνιστή. Στόχος είναι κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Η 2η θέση είναι αποτυχία και αυτό περνά από τους παλιούς, στους νέους παίκτες. Δημιουργείται ένα DNA που αγωνιζόμενος σε άλλη μεγάλη ομάδα πριν, δεν το είχαμε».

Σε ερώτηση εάν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ επισήμανε «Ο τρόπος που έφυγα από τον Απόλλωνα παρουσιάστηκε κάπως διαφορετικά, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είχα μια πρόταση από το ΑΠΟΕΛ. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να πάω στο ΑΠΟΕΛ. Όταν την πήρα, κάποιες μέρες στην αρχή το σκεφτόμουν αν έκανα καλά αλλά σε βάθος χρόνου ήταν η πιο σωστή επιλογή που έκανα στην καριέρα μου. Το ΑΠΟΕΛ μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναδώ τους ανθρώπους που αγαπώ χαρούμενους και περήφανους. Αναγεννήθηκα στο ΑΠΟΕΛ και 3,5 χρόνια έχω κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου αγωνιστικά».

Για τον Πρόδρομο Πετρίδη: «Ιδανικός άνθρωπος για να είναι πρόεδρος ομάδας. Κάποιες φορές βγάζει μια ατίθαση εικόνα προς τα έξω, είναι παρεξηγημένος. Εμείς που τον γνωρίζουμε είναι πολύ καλός άνθρωπος, εργάτης της ομάδας και αγάπα τον ΑΠΟΕΛ. Παίζει σημαντικό ρόλο ότι είναι πρόεδρος μας και είναι στο πλευρό μας όλες τις στιγμές. Έχει μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Παρόλο που πέρασαν τα χρόνια και είμαι 35, νιώθω καλά. Στόχος μου είναι να τελειώσω στον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ και θέλουν να με κρατήσουν. Είμαστε κοντά και έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top