Συμφωνία Σπόρτινγκ με Ατλέτικο για δύο παίκτες!

Συμφωνία Σπόρτινγκ με Ατλέτικο για δύο παίκτες!

Λύθηκε η αντιδικία ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την Ατλέτικο Μαδρίτης για την περίπτωση του Ζέλσον Μαρτίνς. 

Ολοκληρώθηκε εξωδικαστικά η αντιδικία ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με την περίπτωση του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει ως ελεύθερος στους Ισπανούς το καλοκαίρι, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση των Πορτογάλων, σε μια υπόθεση στην οποία εντάσσεται και η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού.

Έπειτα από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων και αφού η Σπόρτινγκ είχε προσφύγει στο CAS αξιώνοντας τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ύψους 105 εκατ. ευρώ, οι δύο ομάδες τα βρήκαν με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο, αλλά πολύ σημαντικό, δηλαδή 22,5 εκατ. ευρώ.

Μέσα στη συμφωνία που ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ, υπάρχει και η μεταγραφή του Λουσιάνο Βιέτο στα «λιοντάρια», με 7,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE