ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε για Κάρτα Φιλάθλου για να είναι ΓΣΠ για τον τελικό κυπέλλου ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Πάνε για Κάρτα Φιλάθλου για να είναι ΓΣΠ για τον τελικό κυπέλλου ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες υπάρχουν μηνύματα και στους συντάκτες του Themasports.com από φιλάθλους ζητώντας πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν κάτοχοι της Κάρτας Φιλάθλου για να βρεθούν σε μία από τις κερκίδες του ΓΣΠ στις 22 Μαΐου για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό κυπέλλου ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

Φίλαθλοι και των δύο ομάδων που δεν έχουν πάει αυτή τη σεζόν σε γήπεδο, θέλουν να βρεθούν εκεί, κυρίως αυτή τη μέρα όπου κρίνεται ένας τελικός κυπέλλου και είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο μας.

Περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει από ΑΕΛίστες, μιας και η… δίψα εκεί είναι πολύ μεγαλύτερη για κατάκτηση τροπαίου, για να πάρει η ΑΕΛ το πολυπόθητο κύπελλου που έχει να κατακτήσει εδώ και 30 χρόνια.

Ηλεκτρονικά ο όποιος ενδιαφέρεται, πάντως, για να γίνει κάτοχος Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να το κάνει πατώντας εδώ

Από εκεί και πέρα, μπορεί να επικοινωνήσει με την επίσημη ΑΕΛ και τον επίσημο ΑΠΟΕΛ, ή και με Τσίρειο Στάδιο και ΓΣΠ, για να ενημερωθεί για τα ωράρια του γραφείου που εδώ και ένα χρόνο εκδίδουν τις Κάρτες Φιλάθλων.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top