ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό – Τον αναζητούσε η Αστυνομία

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη 16/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απαγωγής και βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος καταζητείτο από τις 10 Μαΐου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και βιασμού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10/5/2019 στην επαρχία Πάφου.

Την Πέμπτη 16/05 συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE