ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΤ1: Νίκη με 32% για τον ΔΗΣΥ - Προβάδισμα για το ΕΛΑΜ – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΤ1: Νίκη με 32% για τον ΔΗΣΥ - Προβάδισμα για το ΕΛΑΜ – ΠΙΝΑΚΑΣ

Tη μεγάλη και τελευταία του δημοσκόπηση ενόψει των Ευρωεκλογών παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (17/5) και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 Κύπρου. 

Την δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 διενήργησε η εταιρεία Cymar.

Πέραν από την «μάχη» που δίνεται μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για την πρωτιά, τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η «μάχη» για το τέταρτο κόμμα.

Ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΕΛΑΜ, την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους-  Συμμαχία Πολιτών να «παλεύουν» για την τέταρτη θέση και να έχουν πολύ μικρή διαφορά στους ψήφους, στην δημοσκόπηση του ΑΝΤ1, φαίνεται το ΕΛΑΜ να έχει πάρει σημαντική διαφορά έναντι των άλλων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει στην πρόθεση ψήφου το ΔΗΣΥ πρώτο με 32% το ΑΚΕΛ δεύτερο με 27% , τρίτο το ΔΗΚΟ με 15% ενώ το ΕΛΑΜ παρουσιάζεται τέταρτο με 8%.

Η ΕΔΕΚ φαίνεται να ακολουθεί με 5% και η Συμμαχία και οι Οικολόγοι στο 3%.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE